Ajax hoeft geen cadeautjes te verwachten van PSG

Bron: www.vi.nl

Voetbal International volgt de Nederlandse clubs in Europees verband op de voet. Dinsdagavond (20.45 uur) gaat Ajax in Parijs op bezoek bij Paris Saint-Germain.

Paris Saint-Germain

Laatste vijf duels in CL: V-G-W-W-W

Ajax kan zich in Parijs al verzekeren van overwintering in de Europa League. Bij een Amsterdamse zege en verlies van APOEL Nicosia tegen Barcelona zijn de Amsterdammers zeker van een vervolg in Europa. PSG is al geplaatst voor de volgende ronde van de Champions League, maar gaat tegen Ajax geen cadeautjes uitdelen. De Franse club wil namelijk als koploper eindigen in Groep F, omdat het dan een gunstigere positie heeft voor de loting voor de achtste finale.

PSG verkeert in topvorm. De club van ex-Ajacieden Gregory van der Wiel, Maxwell en Zlatan Ibrahimovic verloor dit seizoen nog geen enkele wedstrijd en won zijn laatste zeven duels allemaal. Toch zijn er zorgen. Nu Ibrahimovic weer fit is, speelt namelijk weer een aloud probleem op. Het is namelijk geen geheim dat de Zweedse superster en zijn collega-spits Edinson Cavani elkaar niet kunnen luchten of zien. Water en vuur in de frontlinie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.vi.nl/nieuws/ajax-hoeft-geen-cadeautjes-te-verwachten-van-psg.htm