Ajax kan dit keer niet stunten tegen FC Barcelona

Bron: www.ajaxlife.nl

Van Rhijn had het maar wat druk met de aanvallers van Barcelona.© Proshots

Stunten tegen FC Barcelona lukt niet ieder jaar. Dat wisten we vooraf. En we zagen het bevestigd worden. De grootmacht won dit keer met 0-2 in de Amsterdam Arena. Al zagen we Ajax leuk foebele. Dat mag best gezegd worden.

In tegenstelling tot de wedstrijd van twee weken geleden, kwam Ajax tenminste aan foebele toe. Het beste foebele van dit seizoen zelfs, als we Frank de Boer mogen geloven. Maar het beste was anno 2014 niet goed genoeg. Die paar kansen worden niet en vroeg of laat slaat Barça dan toe.

Hoe vaak komt dat scenario wel niet uit? Ook in de Arena was het woensdag raak. Er klonk nog applaus voor een redding van Jasper Cillessen, maar precies op dat moment ging het in de fout. Cillessen maakt niet veel fouten, maar dit was een dure. Lionel Messi profiteerde.

Al voor de openingstreffer nam de irritatie op de tribunes toe. De warrig fluitende scheids zorgde voor veel onbegrip en toen hij eenmaal met kaarten begon te strooien, was er geen houden meer aan. In feite besliste dat in de tweede helft de wedstrijd.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16479