Milik schiet zwak Ajax langs Heracles

Bron: www.ajaxlife.nl

Milik maakte zijn eerste officiële treffers als Ajacied.© Pro Shots

Het verhaal van Arek Milik vanavond is eigenlijk het verhaal van de wedstrijd tussen Ajax en Heracles Almelo. Zeker niet groots spelen, maar op de beslissende momenten wel toestaan: 2-1. Met beide Ajaxtreffers van de Pool.

Ajax moest winnen na twee nederlagen op rij. Milik moest iets laten zien na een paar weken op de bank te hebben gezeten. Het gebeurde allebei, zonder de pakweg veertigduizend fans echt een leuke avond te bezorgen.

En het begon allemaal alleraardigst. Al na een minuut maakte Milik de 1-0. De vervanger van de ietwat vermoeide Kolbeinn Sigthórsson – die door De Boer werd gespaard voor Paris Saint-Germain woensdag – werd diep gestuurd door Schöne, zette tegenstander Schenkeveld goed weg, en schoof de bal laag voorbij keeper Telgenkamp. 

Daarmee leek het hoogtepunt van de eerste helft meteen geweest te zijn. Ajax viel wel aan, maar kwam steeds net tekort om de score op te hogen. Schöne schoot tegen de paal en voorzetten van Van Rhijn konden niet worden verzilverd door El-Ghazi en Klaassen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16161