Ajax doet aankoop en haalt doelman Boer binnen

Bron: www.ajaxlife.nl

Boer beleefde al fijne momenten in de Arena.© ProShots

Zo gaan de dingen ineens snel. Kenneth Vermeer staat op het bijzondere punt naar Feyenoord te vertrekken en Ajax heeft zijn opvolger al binnen. Die heeft negen vingers en luistert naar de naam Diederik Boer.

Het is zelfs al helemaal rond en officieel. Boer is speler van Ajax. Keeper, beter gezegd. Boer is de opvolger van Vermeer, die slechts nog een medische keuring moet doorstaan voordat hij voortaan onder de lat staat bij Feyenoord. Boer stond al langer in de belangstelling van Ajax.

Het was voor PEC Zwolle dan ook geen grote verrassing dat het telefoontje van Marc Overmars uiteindelijk kwam. PEC heeft alweer een nieuwe doelman op het oog. Zo gaat dat. Het is eten en gegeten worden.

Er komt na veertien seizoenen bij PEC voor Boer een einde aan een mooi avontuur. Hij is per direct tweede doelman van Ajax. Dat wordt hij de komende drie seizoenen. En dat is best bijzonder, omdat hij 'al' 33 lentes jong is. Ajax is niet happig op het aantrekken van oude rotten en geeft ze zeker niet snel een contract voor drie jaar.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=16097