Vier schalen aanwezig tijdens Ajax Open Dag

Bron: www.ajaxlife.nl

Kampioenen, kampioenen, heuj, heuj!© Ajax Images

De ene Open Dag van Ajax is de andere Open Dag niet. Het mooie is dat bij de editie van 2014 maar liefst vier schalen aanwezig zijn. Ajax schreef historie door vier keer op rij kampioen te worden en nodigt zijn fans uit om met het kwartet schalen op de foto te gaan.

De supporters zijn niet alleen uitgenodigd om naar het vogeltje te lachen, maar sowieso van harte welkom om het nieuwe seizoen af te trappen. Dit aftrappen gebeurt donderdag de 31ste rond de Amsterdam Arena, op P2 en De Toekomst.

De Supportersvereniging Ajax biedt ook een druk programma aan tijdens het open huis. Er is voor ieder wat wils. Er is voor de kleintjes bijvoorbeeld een speciale editie van de Ajax Kids Tour en alle deelnemers krijgen een leuk presentje.

De leden van Ajax Jonge Schare kunnen het vlagwapperen alvast oefenen en wie weet staan sommigen straks wel op het veld in een uitverkochte Arena, om voor het echie te wapperen. Daarnaast is er natuurlijk onze krant. Altijd al eens covermodel willen zijn? Dit is de kans!

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=15925