Frank de Boer: “Iedereen heeft het goed gedaan”

Bron: ajax1.nl

Het traditionele trainingskamp in De Lutte zit er voor landskampioen Ajax bijna op. Zaterdag spelen de Amsterdammers nog twee oefenwedstrijden, om vervolgens terug te keren naar vertrouwde bodem. Trainer Frank de Boer is tevreden over de prestaties van zijn selectie. “Iedereen heeft het goed gedaan.”

De succesvolle oefenmeester is te spreken over de aanpassingen die de aanwinsten hebben gedaan. “Jongens als Veltman en Klaassen weten wat er wordt gevraagd. De nieuwe jongens hebben zich goed aangepast aan de omstandigheden, ook aan wat er binnen de groep wordt gevraagd.” Daarnaast is hij ook tevreden over de prestaties op het veld. “Iedereen heeft zich prima opgesteld. Ze stellen zich open voor medespelers en hebben hun stinkende best gedaan.”

Ook tijdens de afgelopen trainingsweek moest de selectie het nog altijd stellen zonder de WK-gangers. Daley Blind, Jasper Cillessen en Joël Veltman genieten van een welverdiende vakantie. “Zij hebben drie weken vakantie en melden zich op 4 augustus. Dat doen we vooral om deze spelers in bescherming te nemen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/frank-de-boer-iedereen-heeft-het-goed-gedaan/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=frank-de-boer-iedereen-heeft-het-goed-gedaan