Sporkslede: “Het eerste elftal blijft mijn doel”

Bron: ajax1.nl

Onlangs werd bekend dat Fabian Sporkslede op huurbasis naar Willem II vertrekt. De middenvelder hoopt hier veel speelminuten te maken. De afgelopen twee seizoen wil hij snel vergeten. Sporkslede kampte met een gebroken middenvoetsbeentje en liep vorig jaar ook nog een gebroken kuitbeen op. Mede door deze blessures heeft hij nog geen vaste plek in de eerste selectie weten te veroveren. Sporkslede is daarom ook blij dat hij verhuurd wordt. “Daar had ik vanaf het eerste moment een goed gevoel bij.”

“Ik ben dan ook blij dat ik deze keuze heb gemaakt”, geeft hij op de officiële website van Ajax aan. “Nadat ik via mijn zaakwaarnemer Mino Raiola met trainer Jurgen Streppel heb gesproken, liet ik weten dat ik Willem II als serieuze optie zag. Helemaal toen hij mijn rol schetste op het middenveld die ik wel zie zitten.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/sporkslede-het-eerste-elftal-blijft-mijn-doel/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=sporkslede-het-eerste-elftal-blijft-mijn-doel