Hoesen: ”Knap dat hij mij op durfde te stellen”

Bron: ajax1.nl

Net als voor heel Ajax was de wedstrijd tegen Barcelona voor Danny Hoesen er een om nooit te vergeten. De spits nam de 2-0 voor zijn rekening en speelde na de rode kaart van Joël Veltman uitstekend in dienst van het elftal.

”Nadat we vlak na rust met een man minder kwamen te staan, hoefde ik niet meer aan acties en doelpunten te denken. Toen was het een kwestie van keihard werken voor het team. Het leek wel ‘ren je rot’, maar dat had ik er graag voor over”, blikt hij tevreden terug in gesprek met Sp!ts. 

Toch leek een basisplaats voor de Heerlenaar allerminst een zekerheid, na zijn matige optreden tegen Heracles Almelo afgelopen zaterdag. ”Desondanks kwam het voor mij niet als een verrassing dat ik ook tegen Barcelona mocht beginnen. Ja, ook ik las dat Davy Klaassen of Lasse Schöne wellicht een alternatief was, maar binnen de club heeft de trainer dat nooit uitgesproken. Toch vind ik het knap van hem dat hij me weer op durfde te stellen, want zelf had ik ook geen lekker gevoel overgehouden aan die wedstrijd.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/hoesen-knap-dat-hij-mij-op-durfde-te-stellen/