Marc Overmars ziet stilte voor de storm

Bron: ajax1.nl

Het is momenteel rustig rondom Ajax-spelers op de transfermarkt. Er is interesse van onder andere Borussia Dortmund voor Christian Eriksen en Schalke’04 ziet het wel zitten in Siem de Jong, maar concreet is de interesse tot op heden nog niet geweest. Marc Overmars verwacht dat dit later deze transferperiode nog zal komen. Dit zegt hij tegenover Voetbal International.

“De transfermarkt wordt nu op gang gebracht door rijke clubs als Monaco, Chelsea en Manchester City”, merkt de directeur voetbalzaken op. “Je ziet vaak dat daarna de kwartjes bij andere clubs gaan vallen en de boel op gang komt. Maar tot dusverre is het nog rustig bij ons.” Overmars geeft dan ook aan dat er nog geen boden zijn uitgebracht op spelers van Ajax.

Zelf hebben de Amsterdammers al wel een bod uitgebracht op Marco van Ginkel van Vitesse. De middenvelder, die momenteel met Jong Oranje in Israël verblijft, mag van de club echter niet naar een andere Nederlandse club vertrekken. Volgens de geruchten is een bod van zeven miljoen zijn afgewezen, een bod van Chelsea van 8,5 miljoen werd wel geaccepteerd.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/marc-overmars-ziet-stilte-voor-de-storm/