Eriksen ziet Borussia Dortmund wel zitten

Bron: ajax1.nl

Het is nog onzeker waar de toekomst van Christian Eriksen ligt. Dat de jonge Deen gaat vertrekken kan bijna niet meer misgaan. Borussia Dortmund meldde zich deze week wel officieel bij Ajax voor de diensten van Eriksen. Frank de Boer kreeg ook een telefoontje van Dortmund-coach Jürgen Klopp.

“Iedereen weet dat dit misschien mijn laatste wedstrijd voor Ajax was”, zegt Eriksen in gesprek met NUSport. Ajax wist zondagmiddag op de slotdag van de competitie met 0-2 te winnen van FC Groningen. Eriksen’s teamgenoten wezen hem er nog op dat dit wellicht zijn laatste wedstrijd zou zijn.

Eriksen had in zijn waarschijnlijk laatste wedstrijd voor Ajax ook een zware blessure op kunnen lopen. Oud-Ajacied Rasmus Lindgren beging een grove overtreding en vloog met beide benen naar voren op Eriksen in. Lindgren kwam er met een gele kaart genadig vanaf.  “Ik was wel even boos want het was gewoon een vieze tackle. Maar ja, zo is Rasmus.” Na afloop vertelde Eriksen aan Lindgren dat hij geluk had dat er geen rode kaart werd getrokken. “Zijn antwoord? ‘Nee joh, er was niks aan de hand’”, zegt Eriksen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/eriksen-ziet-borussia-dortmund-wel-zitten/