Raiola haalt hard uit naar Cruijff

Bron: ajax1.nl

Zaakwaarnemer Mino Raiola haalt in Het Parool hard uit naar Johan Cruijff en Ajax. De Haarlemse belangenbehartiger van onder andere Zlatan Ibrahimovic en Mario Balotelli noemt de legende en adviseur van Ajax ‘een demente eikel’ en verwerpt het salarisplafond van Ajax.

”Bij Ajax staat vast: tot zo ver gaan de salarissen. En anders halen we alles uit de eigen jeugd. Maar ik zeg alleen: neem je zo’n beslissing, dan draag je ook de consequenties. Een topper komt niet meer naar Ajax met dit salarishuis”, aldus Raiola over het huidige Ajax-beleid.

”Als Cruijff praat, stopt iedereen met nadenken. Als hij zegt dat de wereld plat is zegt iedereen: ‘oké’, maar niemand vraagt zich af wat die demente eikel nou eigenlijk zegt. Heel de Telegraaf is gebaseerd op wat orakel Cruijff roept.” Aldus Raiola. Onlangs noemde Cruijff de grote nederlaag tegen Real Madrid in eigen huis (1-4 red.) ‘een momentopname’. ‘Selectieve kritiek’, aldus de ongezouten mening van Raiola, die naast enkele wereldtoppers ook de belangen van Assaidi en Narsingh, beiden dichtbij een overgang naar Ajax afgelopen zomer, behartigt.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/raiola-haalt-hard-uit-naar-cruijff/