Voorbeschouwing AJAX-FC Twente

Bron: www.afca.nl

In de serie interessante wedstrijden die AJAX in deze periode speelt, is het nu tijd voor het thuisduel tegen koploper FC Twente. De Tukkers zijn nog ongeslagen, maar hebben tot nu toe nog geen topclubs ontmoet in de competitie en zijn dus nog niet echt getest. De generale in de beker was echter niet best: tegen de amateurs van RVVH wist de ploeg pas in blessuretijd 0-1 te maken en zo een verlenging te vermijden. Er moet wel gezegd worden dat de vaste basis woensdag niet in actie kwam.

AJAX deed het een stuk beter: in Utrecht werd met speels gemak de plaatselijke fc opzij gezet, hetgeen tot opgewonden reakties zorgde bij het thuispubliek waardoor het duel een kwartier stil lag in de tweede helft. Ook na afloop was het nog onrustig rond de galgenwaard, maar daar maalde geen Ajacied om: de volgende ronde is bereikt en de volgende tegenstander heet ONS Sneek, dus een mooie kans om verder te bekeren.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/voorbeschouwing/voorbeschouwing-ajax-fc-twente-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=voorbeschouwing-ajax-fc-twente-2