Voorbeschouwing JC Schaal

Bron: www.afca.nl

Eindelijk gaat het weer ergens over: nadat AJAX in de voorbereiding wisselende resultaten had behaald en het management nog druk bezig is met versterkingen, kunnen de spelers zich opmaken voor het behalen van de eerste prijs van het seizoen. De Johan Cruijffschaal is weliswaar de minste van allemaal, maar we willen ‘m toch graag weer een keer pakken.

Daarnaast is het een mooie test voor het jonge Ajax tegen het vernieuwde psv met de ervaren dikkie dik aan het roer. Ondanks het al jarenlang missen van de Champions League hebben de eindhovenaren schijnbaar toch genoeg geld voor versterkingen en het ongetwijfeld vette advocatensalaris: de hagenees is tenslotte gewend aan containers vol met olieroebels. Waar Ajax sinds kort de hand op de portemonnee houdt en verstandig zaken doet, haalt psv zonder blikken of blozen Narsingh voor 4 miljoen. We gaan zien of dat een goede aankoop was of weer een misser in het transferbeleid. Dat geldt ook voor het halen van de schoonzoon van de ex-bondscoach: van bommel liet op het EK zien te oud te zijn voor de top, maar kan wellicht nog bruikbaar zijn in de Eredivisie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/voorbeschouwing/voorbeschouwing-jc-schaal-2/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=voorbeschouwing-jc-schaal-2