Gametalk van Opa Spoor: Tukkers – AJAX

Bron: www.afca.nl

Tukkers-uit: winnen en de 31e schaal is een feit. Deze schaal is net as de vorige zo heerlijk. Zo lekker onverwacht. Ga maar na: 34 punten uit de eerste 20 wedstrijden, 36 uit de laatste 12. Hopen dat we vandaag in duitsland niet officieel kampioen worden. Een kampioenswedstrijd woensdag in de Arena is toch wel erg fijn, dat zagen we vorig seizoen wel.

Het was me wel weer een weekje: Jong-Ajax wint de bekerfinale met slechts een paar duizend kinderen als toeschouwer en ons aller arrogantje Ebertje gaat eigenhandig bepalen wanneer wij een kampioenschap mogen vieren. Langzaam wordt het voetbal op deze manier naar de kloten geholpen.

Groot nieuws was deze week ook het einde van het seizoen voor MEH. Een blessure is de oorzaak. Opa was niet op de hoogte van het feit dat zijn seizoen al was begonnen. Hopen dat Ajax deze zakkenvuller nog ergens kan slijten.

Boertje begint uiteraard met dezelfde elf. Er is geen reden daar verandering in aan te brengen.

Voor de wedstrijd loopt Kluivert met een stelletjes Tukkers alvast een ererondje. Het “kampioenen kampioenen” vanuit het uitvak is prachtig.

……

Lees het volledige artikel op http://www.afca.nl/verslagen/gametalk-van-opa-spoor-tukkers-ajax/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=gametalk-van-opa-spoor-tukkers-ajax