Everton mengt zich in de strijd om El Hamdaoui

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Het gerucht van eerder vandaag dat Everton geïnteresseerd is in Mounir El Hamdaoui blijkt te kloppen. De club van John Heitinga en Royston Drenthe zoekt naar een aanvaller en heeft niet veel te besteden. Men hoopt dat Ajax bereid is om El Hamdaoui een half jaar te verhuren, mét optie tot koop.

De Marokkaans international speelde in het verleden al voor Tottenham Hotspur en ziet een terugkeer in de Premier League best zitten, zeker nu het eerder geïnteresseerde Fiorentina definitief afgehaakt is. Fiorentina brak vorige week de gesprekken met de zaakwaarnemer van El Hamdaoui af vanwege een onoverbrugbaar verschil tussen vraag en aanbod wat betreft salariseisen. De club uit Florence heeft daarop zondagavond een formeel bod van 2,5 miljoen uitgebracht op David Pizarro van AS Roma en is daarnaast in gesprek gegaan met Amauri van Juventus.

Naar alle waarschijnlijkheid is het Engelse Everton wel bereid om aande torenhoge salariseisen van El Hamdaoui te voldoen. De verbannen spits verdient momenteel 1,8 miljoen euro per jaar bij Ajax en eist om en nabij hetzelfde bedrag op jaarbasis bij een nieuwe werkgever.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114684/Everton_mengt_zich_in_de_strijd_om_El_Hamdaoui.html