De Boer: ”Minimaal een punt pakken”

Bron: ajax1.nl

Naar aanleiding van de wedstrijd tegen Real Madrid reageerden Frank de Boer en Vurnon Anita op een aantal vragen van de Nederlandse, maar ook Spaanse journalisten. Zo werd onder andere duidelijk dat de blessure van Alderweireld redelijk ernstig is. ”Dit ziet er erg slecht uit.”

Alderweireld liep vandaag tijdens de training strompelend van het veld af. Al gauw bleek dat het een blessure aan de hamstring betreft en dat dat de Belg enige tijd uit de roulatie is. ”We hebben meerdere opties om Alderweireld te vervangen. Zo heeft Anita wel eens in het centrum gespeeld, net zoals Daley Blind. We gaan ons er over beraden.”

Morgen is niet alleen een belangrijke dag wat betreft het overwinteren in de Champions League, ook de rechtzaak tegen de leden van de RvC zal morgen plaatsvinden. Ronald de Boer zal, in tegenstelling tot Dennis Bergkamp, aanwezig zijn bij de uitspraak. ”Hij heeft gekozen en ook hij heeft recht op een mening. Ik hou me gewoon bezig met de wedstrijd. Dat is voor mij het belangrijkst.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/de-boer-persco/