Oliseh sloeg aanbod Ajax af

Bron: ajax1.nl

Sunday Oliseh is sinds kort in het bezit van de benodigde diploma’s en verwacht dan ook binnen afzienbare tijd in Europa aan de slag te gaan als hoofdtrainer. Een aanbieding van Ajax liet hij vanuit die gedachte dan ook aan zich voorbij gaan.  

“Ik heb de voorbije maanden inderdaad van Ajax nog het aanbod gehad om daar als jeugdtrainer aan de slag te gaan. Ook kon ik assistent-trainer worden bij Standard Luik”, zo vertelt de Nigeriaan aan het Duitse Spox. “Beide aanbiedingen pasten niet in de planning die ik voor ogen heb. Ik heb daarom beide voorstellen naast me neergelegd. Het was mijn bedoeling eerst mijn trainerslictentie te halen. Dat is nu gelukt en nu ben ik klaar voor het hoofdtrainerschap.”

Oliseh was een van de vele nieuwkomers bij Ajax in de zomer van 1997, nadat Louis van Gaal de club zojuist had verruild voor Barcelona. De verdediger, die ook zou uitkomen voor onder meer Juventus en Borussia Dortmund, kwam gedurende twee seizoenen in de Eredivisie tot 54 duels en acht goals. De Nigeriaan hing in 2006 zijn voetbalschoenen aan de wilgen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/oliseh-sloeg-aanbod-ajax-af/