Sunday Oliseh

Fortuna wint zaak tegen Oliseh

Bron: www.ad.nl

Fortuna Sittard hoeft Sunday Oliseh niet opnieuw in dienst te nemen. De oud-trainer van de club had bij de KNVB een zaak aangespannen tegen de huidige koploper uit de Jupiler League, die hem halverwege februari op non-actief zette wegens 'herhaaldelijk verwijtbaar handelen door de trainer jegens meerdere mensen in de organisatie'.

Oliseh prijst zichzelf: ‘Hij is voor meer dan 2,5 miljoen verkocht aan Ajax’

Bron: www.voetbalzone.nl

Sunday Oliseh, de voormalig trainer van Fortuna Sittard, denkt dat Ajax meer dan 2,5 miljoen euro heeft overgemaakt om Perr Schuurs komende zomer te verwelkomen. De trainer, die met veel bombarie werd ontslagen bij de Limburgse club, plaatst op zijn eigen website een lijstje met prestaties die hij heeft neergezet bij Fortuna, waarbij de stap van Schuurs wordt aangehaald.

Fortuna kan wel winnen in streekderby met MVV

Bron: www.ad.nl

Fortuna Sittard heeft eindelijk weer eens een overwinning geboekt in de Jupiler League. De nummer drie van de ranglijst zette de bij vlagen verhitte streekderby tegen MVV in winst om: 3-0. Het betekende voor de groen-gele brigade uit Sittard de eerste zege sinds 12 januari, toen Sunday Oliseh nog als hoofdtrainer op de bank zat.

Pages

Subscribe to Sunday Oliseh