Michael Laudrup

Vergeten voetballer #33: Dennis Schulp

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. Deel 33 willen wij toewijzen aan een speler die de bijnaam “de nieuwe Bergkamp” kreeg: Dennis Schulp

Vergeten voetballer #16: Shota Arveladze

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

De vergeten voetballer is een speler, die in dienst van Ajax is geweest en die op ons als supporters een onuitwisbare indruk heeft gemaakt. Of een Ajax-voetballer waar wij goede en warme herinneringen aan hebben beleefd, een voetballer die bekend is geworden door een incident of gewoon om zijn verdiensten voor onze mooie club. In deel 16 van deze rubriek richten wij onze aandacht op de eerste Georgische voetballer in dienst bij Ajax. Uiteraard vergeten de oudere supporters de Georgische spits niet, die ons zoveel plezier en succes heeft opgeleverd.

Een nieuwe hoofdtrainer voor Ajax: 5 opties

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft zojuist bekend gemaakt dat Marcel Keizer, hoofdtrainer van Ajax 1 op non-actief is gesteld. Ajax heeft een roerig seizoen tot dusver, het speelt geen Europees, in de titelrace loopt het vijf punten achter en woensdag werd het uitgeschakeld in de beker bij en door FC Twente. Dit betekent dat er op social media een bom ontploft wat betreft namen die eventueel in aanmerking zouden komen voor deze functie.

Dennis Bergkamp: Cultuurbewaker of dwarsligger?

Bron: ajaxfanzone.nl

Dat Dennis Bergkamp zijn invloed bij Ajax ver reikt is wel duidelijk. Marc Overmars moet een uitgebalanceerde selectie samenstellen, Marcel Keizer moet wedstrijden winnen, Edwin van der Sar moet als baas verantwoording afleggen. Maar Bergkamp? De ‘cultuur van de club bewaken’. Hoe valt dat te toetsen? Iets anders: Bergkamp is dus assistent van Keizer, maar als onderdeel van het technisch hart ook direct zijn beoordelaar. Het kromme van de structuur van Ajax in één zin gevat.

Pages

Subscribe to Michael Laudrup