”Het is heel fijn om weer terug te zijn”

Bron: ajax1.nl

Jan-Arie van der Heijden kwam deze zomer terug van Willem II. De Tilburgse club huurde de middenvelder voor twee seizoenen. De middenvelder is blij terug te keren bij de landskampioen. ”Het is heel fijn om weer terug te zijn. Ik merk wel dat Ajax veel los maakt. Twee jaar terug was ik er ook bij in De Lutte. Stonden er vijftig fans langs het veld, nu honderden.”

Van der Heijden degradeerde vorig seizoen met Willem II. ”De degradatie was niet gaaf, maar als je de eerste veertien wedstrijden verliest, zie je dat wel aankomen.” Van der Heijden wil niet meer verhuurd worden. Hij wil nu de kans krijgen in het eerste elftal. “En hij krijgt de kans”, zegt hoofdtrainer Frank de Boer.

“Jan-Arie is een middenvelder die van achteruit het spel moet verdelen.Hij weet dat de concurrentie behoorlijk is met Theo Janssen, Vurnon Anita en Enoh.” zegt Frank de Boer in gesprek met het AD. De speler weet dat zelf ook. “Maar Vurnon en Enoh zijn een ander type voetballer. Ach, ik ga gewoon mijn uiterste best doen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/het-heel-fijn-om-weer-terug-te-zijn/