Boerrigter: ”Ik ga de concurrentie graag aan”

Bron: ajax1.nl

Theo Janssen en Derk Boerrigter waren vandaag aanwezig bij de persconferentie. Boerrigter is na vier jaar opnieuw Ajacied.  Boerrigter kwam in zijn eerste periode niet tot een debuut, maar nu is hij vier jaar ouder, vier jaar wijzer en vier jaar verder.

”Ik moet me bewijzen” waren de woorden van Boerrigter tijdens de persconferentie, De aanvaller die is gehaald voor de linkerkant weet dat hij de concurrentie aan moet gaan met Lorenzo Ebecilio,. ”Maar daar loop ik zeker niet voor weg. Ik ga de concurrentie graag aan.” Boerrigter die over komt van RKC Waalwijk speelde vorig seizoen in de Jupiler League hij speelde daar 33 wedstrijden en wist 18 keer het doel te raken.

Boerrigter ziet weinig verschil tussen nu en vier jaar geleden. Er is niet veel veranderd ten opzichte van dat ik vier jaar geleden wegging. Ik ben al veel oude bekenden tegengekomen met wie ik nog in de jeugd en bij Jong Ajax heb samengespeeld. Daarnaast is de Toekomst natuurlijk een vertrouwde omgeving voor me. Alles is hier bij Ajax top geregeld. Maar dat mag je natuurlijk ook wel verwachten van zo’n grote club.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/boerrigter-ik-ga-de-concurrentie-graag-aan/