‘Ten Cate vertrok bij Ajax vanwege Martin van Geel’

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Oud-Ajax-trainer Henk ten Cate zegt dat hij in 2007 bij de Amsterdammers is vertrokken vanwege de slechte relatie met de toenmalige technisch directeur Martin van Geel. Volgens de oud-coach van onder meer Vitesse en NAC Breda was de affaire rond Kenneth Perez de oorzaak van de moeizame relatie met zijn baas. Dat zegt Ten Cate in NUsport.

‘Van Geel en Perez waren huisvrienden, maar ik koos voor Wesley Sneijder. Daar ben ik voor verguisd. Maar volgens mij heb ik dat toen toch goed gezien. Sneijder is nu één van de weinige, echte wereldtoppers die we hebben’, aldus Ten Cate.

Van Geel wilde vanavond bij het tv-programma Barend & Barend amper ingaan op de uitspraken van Ten Cate. ‘Dit is een uitspraak van Henk, zoals Henk die wel vaker doet. Er klopt niets van. Ik ben geen huisvriend van Perez. Natuurlijk was Sneijder een aankomende wereldtopper, maar Perez speelde ook op een hele andere positie. En verder heb ik hier niks op te zeggen’, aldus Van Geel.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114114/_Ten_Cate_vertrok_bij_Ajax_vanwege_Martin_van_Geel_.html