'De Boer polst Van der Sar als keeperstrainer'

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Volgens een bron bij Goal.com zou Ajax-trainer Frank de Boer contact hebben gezocht met zijn oud-ploeggenoot Edwin van der Sar voor een positie als keeperstrainer. De huidige doelman van Manchester United stopt aan het einde van dit seizoen met voetballen en weet nog niet wat hij na zijn carrière zou willen doen.

Volgens de geruchten zou Van der Sar meerdere aanbiedingen uit het binnen en buitenland hebben gekregen voor het komende seizoen. Omdat de vrouw van de doelman nog altijd herstellende is van een beroerte zou Van der Sar kunnen beslissen om zich voorlopig helemaal uit de voetballerij terug te trekken.

Het polsen van Van der Sar moet los gezien worden van de huidige ontwikkelingen bij Ajax en de reorganisatie onder leiding van Johan Cruijff. De legendarische nummer veertien wil graag oud-Ajacieden aan het roer bij de club hebben, maar zou volgens de bron niets te maken hebben met de eventuele aanbieding aan Edwin van der Sar.

TIP: GRATIS €50 INZETTEN OP JOUW CLUB? KLIK HIER!

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_114022/_De_Boer_polst_Van_der_Sar_als_keeperstrainer_.html