Directeuren in de rij voor Ajax

Bron: ajax1.nl

De opvolgers van algemeen directeur Rik van den Boog en de commissarissen Uri Coronel, Joop Krant, Cor van Eijden, Frank Eijken en Jan Haars bij Ajax lopen zich massaal warm aldus de Telegraaf. „Er zijn veel mensen die zich geroepen voelen om het stokje over te nemen”, concludeert ledenraadsvoorzitter Rob Been junior, die samen met Arie van Os, Cees van Oevelen en Hennie Henrichs onderzoekt hoe Ajax uit de huidige impasse kan geraken. „We hebben niet te klagen over een gebrek aan belangstelling.”

De her en der geuite vrees dat niemand in de Amsterdamse slangenkuil zou willen stappen, blijkt ongegrond en dus lijkt er snel een dikke punt achter het tijdperk-Van den Boog te kunnen worden gezet. „Zeer velen hebben zichzelf aangemeld en ook via de band hebben ons namen bereikt”, aldus Been, die in het kader van zorgvuldigheid niet op kandidaten wil ingaan.

“Het ligt wat ons betreft wel voor de hand dat de huidige leden van de rvc, die hun functies ter beschikking hebben gesteld, geen nieuwe directeur zullen aanstellen”, aldus Been.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/directeuren-in-de-rij-voor-ajax/