'Ajax ontslaat Dennis Bergkamp en Wim Jonk'

Bron: ajax.bliep.nl

Rik van den Boog haalt alle middelen uit de kast om boven water te blijven. De Telegraaf meldt dat de algemeen directeur heeft besloten om Dennis Bergkamp, Wim Jonk, Ruben Jongkind en Bryan Roy per 30 juni op non-actief te stellen.

Willekeurig gekozen zijn de vier namen niet. Het kwartet zat met Johan Cruijff om de tafel om het technisch rapport ‘Op weg naar georganiseerde chaos’ te schrijven. Het bestuur en de directie weigeren echter om dit rapport volledig uit te voeren.

Het bestuur stapte inmiddels op, maar de directie komt met een tegenaanval. Vrijdagmiddag liet Van den Boog de op De Toekomst aanwezige jeugdtrainers weten dat Bergkamp, Jonk, Jongkind en Roy op non-actief worden gesteld. Het viertal was niet bij het gesprek aanwezig.

Het nieuws komt twee dagen na de zogenaamde vredesmissie bij Cruijff. Van den Boog liet aan de jeugdtrainers weten dat hij als directeur niets te maken heeft met de actie onder leiding van ondermeer de ereleden Michael van Praag, Arie van Os en Hennie Henrichs.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.bliep.nl/article/ajax_113963/_Ajax_ontslaat_Dennis_Bergkamp_en_Wim_Jonk_.html