“Enoh maakte het verschil na rust”

Bron: ajax1.nl

Ajax bereikte donderdag de halve finale van het KNVB-bekertoernooi door NAC Breda met 4-1 te verslaan. Na rust stond Eyong Enoh aan de basis van de zege in Amsterdam.

‘Wespeelden te wisselvallig’, blikte trainer Frank de Boer na afloopkritisch terug op de wedstrijd. ‘Goede momenten wisselden we af metzwakkere momenten. We hadden het onszelf makkelijker kunnen maken, doorde kansen beter te benutten.’

Enoh was in de tweede helft de man die het verschil maakte. ‘Eyong had voorrust veel controlerender moeten spelen. Onze organisatie stond toen ookniet goed. Na rust deed Enoh het fantastisch en was hij een sleutel tot onze overwinning.’

In de halve finale speelt Ajax opnieuw een thuiswedstrijd, dit keer tegen Jupiler League-club RKCWaalwijk. De andere finalist komt uit het duel FC Twente – FC Utrecht.