'Ajax vindt prijs De Jong veel te hoog'

Bron: ajax.nieuwslog.nl

Behalve Ricky van Wolfswinkel en Bas Dost was ook Luuk de Jong in beeld bij Ajax als mogelijke opvolger voor Luis Suarez. De aanvaller van FC Twente is echter veel te duur, meldt NUSport.

Ajax zou via-via bij FC Twente hebben geïnformeerd naar de vraagprijs voor De Jong. Nadat het deze te horen kreeg werd de naam van de jeugdinternational direct van de verlanglijst geschapt. In Amsterdam vindt men dat Twente veel te veel vraagt voor de talentvolle spits.

Ook een aantal spitsen uit het buitenland werden gepolst, maar het salaris dat zij vroegen was Ajax steeds te gortig. Daarom zijn Dost (sc Heerenveen) en Van Wolfswinkel (FC Utrecht) nu de belangrijkste kandidaten om een eventueel vertrek van Suarez op te vangen.

Overigens lijkt de kans steeds groter te worden dat Suarez het seizoen afmaakt in Amsterdam. Liverpool wil niet verder gaan dan een bod van veertien miljoen euro, terwijl Tottenham Hotspur pas tot actie kan overgaan wanneer er een andere spits wordt verkocht. (tekst: Voetbalprimeur).

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113712/_Ajax_vindt_prijs_De_Jong_veel_te_hoog_.html