'Ajax en Suarez praten met Liverpool'

Bron: ajax.nieuwslog.nl

De kans is groot dat Ajax nog voor het sluiten van de transfermarkt afscheid neemt van Luis Suarez. De aanvaller staat in de nadrukkelijke belangstelling van Liverpool en ziet een overstap naar de Engelse club wel zitten.

Liverpool heeft Ajax zaterdagavond op de hoogte gebracht van de interesse in Suarez, zo meldt De Telegraaf. Niet via makelaars, maar rechtstreeks. Zondag hadden beide partijen opnieuw contact over een mogelijke transfer van de Uruguayaan. Suarez heeft via zijn zaakwaarnemer aangegeven dat hij openstaat voor onderhandelingen met de club van trainer Kenny Dalglish.

De nieuwe oefenmeester bij de club van Dirk Kuyt en Ryan Babel ziet in Suarez de man die voor doelpunten moet gaan zorgen, waardoor Liverpool weer kan stijgen op de ranglijst in de Premier League, waar het nu slechts vier punten boven de degradatiestreep staat. Het grote aantal Spaanstalige spelers in de selectie van Liverpool is interessant voor Suarez, hij denkt met Fernando Torres een goed koppel te kunnen vormen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax.nieuwslog.nl/article/ajax_113689/_Ajax_en_Suarez_praten_met_Liverpool_.html