Anderlecht wilde Ajax of Twente loten

Bron: www.ajax1.nl

Bij Anderlecht waren vrijdag vrijwel louter tevreden gezichten te zien nadat de Belgen aan Ajax gekoppeld werden bij de loting voor de knock-outfase van de Europa League. „Het klopt dat wij hen kennen, maar ze kennen ons evengoed. Bovendien zullen ze zich de 1-3 van vorig jaar nog wel herinneren. Ik denk dat ze overgemotiveerd aan de aftrap zullen komen”, reageerde trainer Ariël Jacobs. „Het wordt sowieso een moeilijke wedstrijd.”

Anderlecht-directeur Herman van Holsbeeck liet vrijdag weten dat Ajax zijn voorkeur had, of anders FC Twente. „Een wedstrijd tussen een Belgische en Nederlandse club is altijd een groot affiche. Je weet vooraf al dat het een open wedstrijd zal worden. We hebben vorig seizoen getoond dat we onze voet naast Ajax kunnen zetten. De kansen zijn vijftig-vijftig.”

Van Holsbeeck zei ook dat Anderlecht zich in januari koest zal houden op de transfermarkt. „We zullen vooral proberen onze volledige kern bij elkaar te houden. We zullen geen miljoenen uitgeven, want die hebben we gewoonweg niet.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/content/anderlecht-wilde-ajax-twente-loten