John Bosman

Ajax Life 15: In de ban van Bandé

Bron: www.ajaxlife.nl

Van een serieuze titelrace is nog steeds geen sprake. Daarom kijken we in onze nieuwste krant maar vast vooruit naar het volgende seizoen. Zo spraken we met winteraankoop Rasmus Kristensen en bezochten Hassane Bandé in de kelder van het Belgisch profvoetbal.

De grote vraag is natuurlijk of Ajax nog een herkansing krijgt na de sportief gezien dramatische vorige speelronde. Het elftal hapert nog immer als het op rendement aankomt. Op onze opiniepagina gaat het echter ook over de vraag of we als supporters niet wat kritischer in de spiegel moeten kijken.

Keizer blikt terug op Klassieker als speler

Bron: www.ajaxlife.nl

Keizer hoopt een herhaling van de wedstrijd in '88. © Pro Shots

Marcel Keizer speelde als speler van Ajax slechts vier wedstrijden in de hoofdmacht en vertrok in 1989 via de achterdeur naar Cambuur Leeuwarden. Hoewel hij bij Ajax niet slaagde, kreeg hij in 1988 wel een basisplaats in de uitwedstrijd tegen Feyenoord. In gesprek met het Algemeen Dagblad blikt hij terug.

Heitinga over ‘boodschap’ Iniesta: ‘Dat zijn details waar we spelers op wijzen’

Bron: www.voetbalzone.nl

John Heitinga is van mening dat de jeugdopleiding van Ajax met onder anderen John Bosman en Winston Bogarde veel kennis in huis heeft en zodoende de talenten kan klaarstomen voor het topvoetbal. De trainer van de Onder-19 van de Amsterdammers zegt in een blog op de officiële site van Ajax dat ze bij de club een voorbeeld nemen aan internationale

“Ik zou een goede klik met Huntelaar kunnen hebben”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Met zijn karakteristieke stijl als klassieke linksbuiten viel Nick de Bondt in de jaren 2011 tot 2014 op in de jeugdopleiding van Ajax. Een zware blessure gooide echter roet in het eten van de 23-jarige Edenaar, waardoor een doorbraak uitbleef in Amsterdam. Dit seizoen maakte De Bondt furore in de Tweede Divisie bij De Treffers. In gesprek met Ajax1.nl kijken we met De Bondt terug én blikken we vooruit op zijn carrière die via een omweg nog heel veel glans kan krijgen.

Winter: “Was gevleid door de interesse van Ajax”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Aron Winter laat weten vereerd te zijn geweest door de interesse van Ajax. De trainer staat inmiddels al twee weken aan het roer van de A1 en heeft het naar zijn zin in Amsterdam. “Natuurlijk was ik gevleid door de interesse van Ajax. Dit gebeurde in een laat stadium (augustus, red.) en ik was in onderhandeling met de KNVB om mijn contract als coach van Oranje onder de 19 te verlengen met twee jaar. Ik moest er kort over nadenken, maar uiteindelijk wil ik dagelijks op het veld staan met een groep”, laat Winter in gesprek met Ajax TV weten.

Fotoverslag: Lucky Ajax te gast bij sv Hatto Heim

Bron: ajaxfanzone.nl

Op vrijdagavond 10-06-2016 werd het 80-jarige bestaan van sv Hatto Heim gevierd. Lucky Ajax was ook uitgenodigd om de feestvreugde te verhogen en de 700 toeschouwers genoten van het mooie weer en de sterren van weleer. Voor de thuisclub werd er gescoord door Maarten Teuben (2 maal), Elnathan van Dijk en Jurgen van der Weerd. Gelukkig scoorde John Bosman voor Lucky Ajax ook tweemaal zodat de eindstand op 4-2 kwam. Onze huisfotograaf Henk was ook uitgenodigd en kon een paar mooie plaatjes schieten.

Lucky Ajax 21 mei in De Lutte

Bron: www.ajaxtotaal.nl

De VVV van De Lutte-Losser meldt op haar website dat er aanstaande zaterdag een wedstrijd tussen FC Twente All Stars en Lucky Ajax door Landhuishotel en restaurant De Bloemenbeek wordt georganiseerd. Zij doet dit in samenwerking met SV De Lutte in verband met het 50-jarig bestaan van Landhuishotel De Bloemenbeek.

Voor de All Stars van FC Twente zullen vermoedelijk onder andere Berthil ter Avest, Sander Boschker, Ellery Cairo, Spira Grujic, Erik ten Hag, Jeroen Heubach, André Karnebeek, Youri Mulder, Rene Nijhuis en Boudewijn Pahlplatz het veld betreden.

Pages

Subscribe to John Bosman