Cruijff noemt de bekerfinale een premie

Bron: ajax1.nl

Voetballegende Johan Cruijff is vooral geïnteresseerd in een overwinning van Ajax in de laatste competitiewedstrijd tegen Twente op 15 mei. De bekerfinale tegen Twente van aanstaande zondag noemt hij ‘een premie’.

Dit zegt de aanstaande Ajax-commissaris in een video-interview met Dagblad De Pers. ‘Buiten het kampioenschap, is het probleem eigenlijk wat groter, want als je niet wint, dan heb je kans dat je derde wordt en dan loop je alles mis. Dus is het van ontstellend belang dat je de tweede wedstrijd wint’, vertelt hij in zijn huis in Barcelona, voorafgaand aan de wedstrijd tussen Barcelona en Real Madrid.

Vanavond spelen de twee Spaanse ploegen hun tweede halve finale van de Champions League. Cruijff, een oud-Barcelona-speler en trainer, verwacht niet dat zijn oude ploeg wordt uitgeschakeld door de aartsrivaal. ‘Barcelona heeft de boel na de vorige wedstrijd tegen Madrid (red. 2-0 voor Barcelona) volledig in eigen hand. Ik zie het niet gebeuren dat Barcelona met 4-2 verliest bijvoorbeeld.’

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/cruijff-noemt-de-bekerfinale-een-premie/