Derde Ster

Live Ajax – FC Twente: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax krijgt zondagmiddag bezoek van FC Twente. De club uit Enschede doet het dit seizoen opvallend goed en staat op een vierde plaats. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Zondagavond om 20:30 uur op ESPN: Documentaire De Derde Ster

Bron: ajaxfanzone.nl

Vandaag is het 15 mei en precies tien jaar geleden greep Ajax de dertigste landstitel en de derde ster in de thuiswedstrijd tegen FC Twente. De Arena kolkte als nooit tevoren. ESPN blikt zondagavond terug op deze heugelijke dag en vanaf 20:30 uur begint de documentaire De Derde Ster. Een heerlijke afsluiter van het huidige seizoen waarin we rustig kunnen stellen dat het een vreemd seizoen was maar we ons wel weer wisten te kronen tot de beste van Nederland.

Live Ajax – FC Twente: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Twente op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Onze Trots: 'Was mooi hoe Ten Hag reageerde'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 25 spreken wij met Koen Jansen, beter bekend als rapper Diggy Dex.

‘Alderweireld sluit terugkeer naar Ajax niet uit’

Bron: ajaxfanzone.nl

Toby Alderweireld kwam dinsdagavond in actie voor België tijdens de vriendschappelijke interland tegen het Nederlands Elftal en die wedstrijd eindigde uiteindelijk in 1-1. Alderweireld was na afloop positief over het spel van Oranje en in het gesprek met Voetbal Inside kwam Ajax ook nog even aan bod, waarbij Alderweireld liet doorschemeren dat hij een terugkeer zeker niet uitsluit. 

Alderweireld: “Wil wel iets toevoegen als ik terugkom”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Toby Alderweireld heeft bij Tottenham een aflopend contract en wordt komend voorjaar 30. Voorzichtig rijst dan ook de vraag of hij een terugkeer bij Ajax ziet zitten.

“Veel spelers zullen dat zeggen, maar ik heb er een geweldige tijd gehad. Een paar keer kampioen geworden, de derde ster natuurlijk. Voorwaarde is wel dat ik nog echt iets toe kan voegen”, vertelt hij aan Voetbal Inside na afloop van België – Nederland.

Pages

Subscribe to Derde Ster