Live Ajax – FC Twente: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Voor Ajax staat zaterdagavond de thuiswedstrijd tegen FC Twente op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax – FC Twente staat voor de 52ste op het programma en daarvan won Ajax er 41. De wedstrijd in 2011 was er natuurlijk eentje om nooit te vergeten. Ajax klopte FC Twente met 3-1 en pakte daarmee de landstitel en de derde ster. Dit seizoen speelt Danilo op huurbasis voor de club uit Enschede. De Braziliaan doet het zeer goed en is met negen doelpunten een van de topscorers in de Eredivisie. Vorig seizoen werd deze wedstrijd niet meer gespeeld vanwege de uitbraak van het coronavirus.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2020/12/04/live-ajax-fc-twente-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/