“Gerrie Mühren zat vol passie voor het voetbal”

Bron: ajax1.nl

Het tragische nieuws dat Gerrie Mühren op 67-jarige leeftijd is overleden bereikte donderdag ook de oren van Frank de Boer. De trainer van Ajax betreurt het verlies van een man bij wie voetbal diep in het hart zat. “Ik heb veel met hem gesproken, ook over de jeugd. De man zat vol passie voor voetbal”, vertelt De Boer op de persconferentie voor PSV – Ajax.

“Het is niet heel onverwachts. Hij was al een tijdje zeer slecht. Ik ken mensen die dicht bij hem waren Het blijft altijd een schok, hij was zo’n gezonde man altijd, die volgens mij nooit een druppel alcohol dronk en elke dag kilometer of tien liep. Hij rookte niet, en dan komt hij toch zo aan zijn eind. Dat is heel triest.”

Ajax zal aankomende zondag tegen PSV niet stilstaan bij het overlijden van Gerrie Mühren. Dit omdat het een uitwedstrijd zonder uitsupporters betreft. Ook is een afscheid een week later veel passender, omdat Ajax dan in eigen huis speelt tegen FC Volendam. Mühren kwam meerdere seizoen uit voor de ploeg uit Noord-Holland. Ajax – FC Volendam wordt gespeeld in strijd om de KNVB Beker.

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/gerrie-muhren-zat-vol-passie-voor-het-voetbal/