Update: De Boer bevestigt verlenging Fischer

Bron: ajax1.nl

Revelatie Viktor Fischer lijkt zijn contract bij Ajax te verlengen. Dit meldt De Telegraaf. Het Deense talent beschikt momenteel over een contract dat tot 2014 doorloopt, maar volgens de Nederlandse krant loopt de nieuwe verbintenis tot 2017. Viktor Fischer brak dit seizoen definitief door in het eerste elftal van Ajax. Marc Overmars is dan ook erg tevreden over de Deen.

“Viktor is een mooi voorbeeld voor jongens als Lucas Andersen en Dejan Meleg. Als je de kans krijgt en het goed doet, speel je. Hij is achttien en heeft nog ups en downs, maar de klasse druipt er zo nu en dan vanaf. Hij kan wedstrijden beslissen”, geeft de directeur voetbalzaken aan. Een goed voorbeeld van zo’n wedstrijd is Ajax – Feyenoord van 20 januari 2013. De Deen scoorde toen 2 keer.

Update: Frank de Boer heeft bevestigd dat Viktor Fischer zijn contract bij Ajax heeft verlengd. “Het bijtekenen van Viktor is goed nieuws voor Ajax,” vertelt hij tegenover De Telegraaf. “Dat je zo’n talent langer aan je club weet te binden, is van beide kanten een hartstikke goed signaal. Dat Fischer nog niet uitgeleerd is en dat zo’n talent niet meer zo makkelijk wegloopt.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajax1.nl/archief/viktor-fischer-tot-2017-aan-ajax-verbonden/