Van Axel Dongen baalt na zoveelste blessure die komt op ‘moment waar ik zolang op heb gewacht’

Bron: ajaxfanzone.nl

Amourricho van Axel Dongen baalt enorm van de blessure die hij zondag opliep in het competitieduel met AZ (1-2). De talentvolle vleugelaanvaller maakte zijn basisdebuut voor Ajax 1, maar viel na een kleine veertig minuten spelen geblesseerd uit na een tackle van Yukinari Sugawara. Over de ernst van zijn nieuwe blessure is op dit moment nog niets officieel naar buiten gebracht.

‘Woorden kunnen niet beschrijven hoe ik mij nu voel’, aldus Van Axel Dongen in een post op zijn Instagram-account. “Voor de zoveelste keer gebeurt dit nu, maar nu was het tijdens een moment waarop ik het nooit had verwacht. Een moment waar ik zo lang op heb moeten wachten en eindelijk was het zover. Ik startte in een bomvolle Johan Cruijff ArenA en dan is het enorm jammer dat ik er met een blessure vanaf moest”, aldus de aanvaller, die nu gaat werken aan zijn herstel. “Zodat, wanneer ik terug ben, ik alles kan geven op het veld en jullie kan geven wat jullie verdienen. Op dit moment gaan we door een moeilijke fase. We hebben jullie nodig en dan komen we terug op het niveau waar we horen. En vergeet niet: God geeft zijn zwaarste gevechten aan zijn sterkste soldaten.”

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/10/09/van-axel-dongen-baalt-na-zoveelste-blessure-die-komt-op-moment-waar-ik-zolang-op-heb-gewacht/

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Tags: Nieuws
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff