‘Ajax denkt aan duo als tijdelijke vervangers voor ontslagen Mislintat’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax gaat voorlopig geen opvolger voor de lange termijn aanstellen voor de ontslagen technisch directeur Sven Mislintat. De club kiest er voor gedurende de komende winterse transferperiode vermoedelijk te gaan werken met een ‘plakbandconstructie’, aldus het Algemeen Dagblad. Ajax kijkt naar een tijdelijke interne oplossing, met mogelijk een rol voor technisch manager Klaas-Jan Huntelaar en hoofdscout Kelvin de Lang.

Alex Kroes, de nieuwe algemeen directeur die werd weggekaapt bij AZ, zal onder geen beding eerder kunnen beginnen dan medio maart. De Alkmaarders houden Kroes strikt aan het concurrentiebeding dat in zijn contract stond. De enige manier voor Ajax om daar onderuit te komen zou niet een afkoopsom zijn van miljoenen euro’s, maar een pakket met afspraken. AZ heeft geen behoefte aan geld, maar wel aan zekerheid dat Ajax in de toekomst geen personeel blijven wegkapen uit Alkmaar. Ajax en AZ zijn echter niet tot een akkoord gekomen en dus moet de club het voorlopig doen zonder Kroes.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2023/09/26/ajax-denkt-aan-duo-als-tijdelijke-vervangers-voor-ontslagen-mislintat/