Telegraaf: ‘Drietal mag (tijdelijk) vertrekken; Schuurs liever niet, Antony 100 miljoen’

Bron: ajaxfanzone.nl

Lisandro Magallán, Sean Klaiber en Mohamed Daramy mogen (tijdelijk) op zoek naar een nieuwe club, zo  meldt De Telegraaf deze woensdagochtend. Daarentegen wil Ajax Edson Álvarez, Perr Schuurs en Antony graag behouden. Antony mag alleen weg voor 100 miljoen!

Magallán mag definitief vertrekken bij Ajax. De Argentijn werd de afgelopen jaren verhuurd aan Deportivo Alaves, FC Crotone en RSC Anderlecht. Magallán heeft bij Ajax nog een contract van één jaar. Om ruimte te maken op de salarispost zou Ajax nu aansturen op een verhuur of zelfs transfervrij vertrek.

Klaiber lijkt definitief afgehaakt in de strijd om de rechtsback positie. Klaiber, die vorig seizoen nog aan de kant stond met een zware knieblessure, mocht zich deze voorbereiding laten zien aan de technische staf van Ajax, maar zou zijn gewogen en te licht bevonden. Zodoende zou Klaiber nu mogen uitkijken naar een andere club. Zowel verhuur en verkoop zijn wat Ajax betreft bespreekbaar.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/07/27/telegraaf-drietal-mag-tijdelijk-vertrekken-schuurs-liever-niet-antony-100-miljoen/