Antony over ’toneelspel’ tegen Feyenoord

Antony was gistermiddag van onschatbare waarde in de wedstrijd tegen Feyenoord. Het leek erop dat Ajax en Feyenoord de punten zouden delen, maar Antony schoot in de laatste minuten toch de 3-2 tegen de touwen. Het was echter niet alleen maar rozengeur en maneschijn voor Antony. De Braziliaan ontving in de blessuretijd nog zijn tweede gele kaart. De eerste gele kaart kreeg Antony nadat hij zijn shirt uittrok tijdens de viering van zijn doelpunt. Even later ontving de aanvaller een tweede gele prent vanwege vermeend tijdrekken. Volgens Antony was er echter geen sprake van een toneelstukje.

“Ik weet niet echt wat er gebeurde. Ik lag geblesseerd buiten het veld en ik kwam terug het veld in. Dusan Tadic gooide me omver en toen kreeg ik mijn tweede gele kaart. Het was een hele rare situatie, met de spanning die daar natuurlijk bij hoort”, laat Antony weten tijdens de persconferentie na afloop van de wedstrijd.