Live Ajax – Benfica: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax speelt dinsdagavond de return tegen Benfica en zal moeten winnen om de kwartfinale van de Champions League te bereiken. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

KarakteristiekenAjax speelde in haar historie slechts zes duels tegen Benfica en daarvan won Ajax er vier, ging er een wedstrijd verloren en deelden beide ploegen een keer de punten. Op 23 februari troffen beide ploegen elkaar in Lissabon en die wedstrijd eindigde in 2-2 door doelpunten van Tadic en Haller. Omdat de gescoorde doelpunten in een uitduel niet meer dubbel tellen zal Ajax dinsdagavond moeten winnen om de kwartfinale van het miljoenenbal te bereiken.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2022/03/14/live-ajax-benfica-al-het-nieuws-over-deze-wedstrijd-volg-de-wedstrijd-live-via-ons-twitter-account-en-win/