Goede raad voor Ajax: “Dat is de sleutel om Borussia Dortmund te verslaan”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Vanavond is het dan eindelijk zo ver: dé wedstrijd voor Ajax in de groepsfase van de Champions League. De Johan Cruijff ArenA is het strijdtoneel voor de topper tegen Borussia Dortmund. Zowel Ajax als Dortmund zijn door kenners bestempeld als favoriet voor de groepswinst van groep C. Nu beide clubs hun andere twee wedstrijden hebben gewonnen, moeten ze deze favorietenrol met elkaar gaan uitvechten. Wat in ieder geval zeker is, is dat het een ontzettende spannende wedstrijd lijkt te worden.

Toch denkt Sebastian Kolsberger, Dortmund-watcher voor Duits dagblad Bild, dat Borussia Dortmund als winnaar van het veld zal lopen. “Ik denk dat als Dortmund zijn normale spel speelt, het goede kans maakt om te winnen”, laat Kolsberger weten in gesprek met Voetbalprimeur. De verslaggever stelt dat dit vooral ligt aan de aanwezigheid van Erling Haaland: “Met Haaland voorin probeert Dortmund het spel sneller te maken en hem veelvuldig diep te sturen. Zonder hem is dat heel anders”.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/ajax-krijgt-advies-dat-is-de-sleutel-om-borussia-dortmund-te-verslaan/

Gegevens