Verdacht stil rond Neres en Tagliafico; Bergwijn weer genoemd en kan Ajax Alvarez wel behouden?

Bron: ajaxfanzone.nl

Nu Ajax definitief is afgehaakt voor Kamaldeen Sulemana verschijnen er weer geruchten dat Steven Bergwijn weer in de belangstelling komt van Ajax, zo meldt althans De Telegraaf.  “Mocht directeur voetbalzaken Marc Overmars daadwerkelijk willen doorschakelen naar Steven Bergwijn, dan zal er op de transfermarkt nog meer geld moeten worden verdiend”, aldus Ajax-watcher Mike Verweij van de ochtendkrant.

Geruchten over belangstelling van Ajax voor Bergwijn zijn niet nieuw. Al toen de Oranje-international voor PSV uitkwam schreef De Telegraaf veelvuldig over vermeende Amsterdamse interesse, al bracht Ajax zover bekend nooit een bod uit. In mei sprak Verweij, ook al de verwachting uit dat Overmars deze zomer zal proberen om Bergwijn los te weken. Nuno Espírito Santo, de nieuwe trainer van Tottenham Hotspur, zou de Nederlander echter niet kwijt willen.

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2021/07/19/verdacht-stil-rond-neres-en-tagliafico-bergwijn-weer-genoemd-en-vraag-of-ajax-alvarez-kan-behouden/