Vermoedelijke opstelling Ajax tegen AZ

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na een zware eerste maand van de tweede seizoenshelft staat Ajax bovenaan en kan het zondag uitlopen op minimaal twee concurrenten om de titel. De Amsterdammers gaan op bezoek bij de nummer vier AZ, terwijl PSV en Feyenoord tegenover elkaar staan in De Kuip. Na een moeizame overwinning op Willem II donderdag, moet het spel een stuk beter in Alkmaar.

AZ speelde woensdag zelf in eigen huis tegen FC Utrecht, en ging met 0-1 onderuit. Hierdoor staat de ploeg nu vierde, met een achterstand van 10 punten op koploper Ajax. Op de twintigste van de afgelopen maand stonden beide teams ook al samen op het veld, toen won werd het 0-1 voor de ploeg van Erik ten Hag. Er zullen echter veel andere namen op het formulier staan zondag.

Nico Tagliafico is er niet bij, hij heeft een blessure aan zijn oog opgelopen tegen Willem II donderdag. Verder lijkt het erop dat Kudus nog zal ontbreken, maar Lassina Traoré weer fit is.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Timber, Blind, Martínez; Álvarez, Gravenberch, Klaassen; Antony, Haller, Tadic.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/vermoedelijke-opstelling-ajax-tegen-az-31jan/