Ajax trekt ongewijzigd ten strijde in Klassieker

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax begint zondag met dezelfde elf namen die tegen FC Twente in de basis stonden, aan de Klassieker. Dat betekent dat Jurriën Timber met Daley Blind het centrale verdedigingsduo vormt, Quincy Promes op ‘tien’ staat en Sébastien Haller zijn opwachting maakt in de punt van de aanval.

Naast Timber en Blind ziet doelman André Onana dus ook Noussair Mazraoui en Nicolás Tagliafico voor zich. Promes wordt op het middenveld vergezeld door het min of meer vaste controleursduo Davy Klaassen en Ryan Gravenberch. Haller wordt geflankeerd door Antony op rechts en Dusan Tadić op links.

Klaas-Jan Huntelaar, de held van donderdagavond die naar verluidt na afloop van de Klassieker zijn vertrek bij Ajax zal aankondigen, zit helemaal niet bij de selectie. Hij zou een lichte kuitkwetsuur hebben opgelopen. Mohammed Kudus ontbreekt nog altijd in de wedstrijdselectie, daarin is echter wel plaats voor David Neres en Brian Brobbey. Beide aanvallers starten vanaf de bank.

Opstelling Ajax:

Onana; Mazraoui, Timber, Blind, Tagliafico; Klaassen, Gravenberch; Antony, Promes, Tadić; Haller

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/137323/ajax-trekt-ongewijzigd-ten-strijde-in-klassieker