Branie: Reageert Ajax te laconiek op uitschakeling in CL?

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax is weer in volle gang en dus Branie ook. In een nieuwe aflevering van de podcast van Ajax Showtime en Het Parool kijken Ronald Ockhuysen, Jaap Visser van Kick Uitgevers en Bart Veenstra terug op de uitschakeling in de Champions League, de zege op PEC Zwolle en de Europa League-loting tegen Lille OSC.

Met Lille OSC als tegenstander treft Ajax met Sven Botman een oude bekende. Had de verdediger nu een rol bij Ajax kunnen hebben? Als vanzelfsprekend is er ook aandacht voor Quincy Promes. De aanvaller van Ajax speelde eindelijk weer een goede wedstrijd, maar een dag later werd bekend dat hij is gearresteerd omdat hij betrokken zou zijn bij een steekpartij. Hoe werkt dit door in het team?

Verder bespreken we de selectie van Ajax. Is de selectie sterk genoeg? Of moet er nog een speler bij en zo ja, wie? En gaat er misschien ook wel een speler weg? Tot slot blikken we vooruit op de laatste wedstrijden van dit kalenderjaar, waarbij vooral de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht niet onbesproken blijft. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/136532/branie-reageert-ajax-te-laconiek-op-uitschakeling-in-cl