Lassina Traoré uitgeroepen tot Speler van de Maand oktober

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Elke maand deelt FOX Sports de trofee Speler van de Maand uit. De trofee is gebaseerd op statistieken en werd al meerdere malen uitgereikt op de Toekomst. Traoré is de gelukkige na een veelbelovende maand.  

Traoré stond voor eerst in de basis in de Champions League, maar zijn 5 doelpunten tegen VVV-Venlo was wel het meest indrukwekkend in de maand oktober. 0-13 winnen en 5 keer scoren, dat blijft niet onopgemerkt. Door het spelletje FIFA 20 werd de spits al beloond met een speciale kaart en volgt nu de FOX Sports trofee.

De Afrikaanse spits is heel blij en trots. Het was een geweldige maand voor hem, maar Klaas Jan Huntelaar lijkt een groot aandeel te hebben. “Huntelaar is als een trainer voor mij. Als wij klaar zijn met trainen en ook tijdens laat hij altijd zien hoe ik mij kan verbeteren,” vertelt de spits uit Burkina Faso in gesprek met FOX Sports. Huntelaar werd door meerdere spelers al geloofd door telkens klaar te staan voor de jongere spitsen. “Hij wil zelf ook graag spelen, maar als je wat aan hem vraagt staat hij altijd voor je klaar,” geeft Traoré aan.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/lassina-traore-uitgeroepen-tot-speler-van-de-maand-oktober/