Basisplaatsen voor Blind, Antony en Labyad tegen Sparta

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax begint zondagmiddag met Daley Blind, nieuwkomer Antony en Zakaria Labyad in de basis tegen Sparta Rotterdam aan het nieuwe Eredivisie-seizoen. Blind keert terug in het elftal nadat hij tegen Hertha BSC uitviel doordat zijn ICD afging. Antony debuteert in de Eredivisie en Labyad heeft een basisplaats als spits. 

Verder kiest trainer Erik ten Hag op de rechtsbackpositie voor Noussair Mazraoui, waardoor Sergiño Dest tegen Sparta Rotterdam op de bank zit. Perr Schuurs, die zich deze voorbereiding in de basis speelde, en Nicolás Tagliafico complementeren met Mazraoui en Blind de achterhoede. 

Op het middenveld zijn er basisplaatsen voor Ryan Gravenberch en Edson Álvarez, het duo dat tijdens de meeste oefenwedstrijden ook al samen op het middenveld stond. Voorin staat Labyad dus in de spits en is er nog geen basisplek voor David Neres. De Braziliaan is hersteld van een knieblessure, maar begint tegen Sparta Rotterdam nog op de bank. Lisandro Martínez ontbreekt vanwege een lichte blessure in de wedstrijdselectie. 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/134053/basisplaatsen-voor-blind-antony-en-labyad-tegen-sparta