Valencia-trainer Celades: “Eén van de beste ploegen ter wereld”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Valencia-coach Albert Celades sprak op de persconferentie van maandagavond zijn bewondering uit over Ajax. Celades gaat er vanuit dat Chelsea wint van Lille, dus moet Valencia de drie punten meenemen uit de Johan Cruijff Arena. De trainer beseft dat dit niet eenvoudig wordt.

Hoog niveau

Celades weet namelijk dat zijn elftal een behoorlijk hoog niveau moet halen om mee te doen met het spel van Ajax. “We hebben een zeer goed beeld van Ajax, een van de beste ploegen ter wereld. We zullen het heel zwaar krijgen, er zal geen ruimte voor foutjes zijn”, zo zei hij. “We houden ons niet bezig met Chelsea en zijn gefocust op onszelf. We gaan ervan uit dat Chelsea probleemloos wint, omdat Lille al is uitgeschakeld.”

Aanloop

Valencia heeft een beduidend prettigere aanloop naar de wedstrijd gehad dan Ajax. De Spanjaarden wonnen afgelopen weekend namelijk met 2-4 van Levante, na 2-0 achter te hebben gestaan, terwijl Ajax in eigen huis onderuit ging tegen Willem II (0-2). “We hebben wel een dag minder rust gehad dan Ajax”, zo merkte Celades op. “We moeten dat morgenavond compenseren met inzet en geloof.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/valencia-trainer-celades-een-van-de-beste-ploegen-ter-wereld/

Gegevens