‘Zaakwaarnemers Ziyech en Bergwijn eisen deze week duidelijkheid van Bayern München’

Bron: ajaxfanzone.nl

Hakim Ziyech heeft onlangs een bod van Sevilla afgeslagen en heeft laten weten dat hij alleen een transfer wil maken naar een Europese topclub. Ziyech zou inmiddels samen met Steven Bergwijn op een ‘B-lijst’ staan bij Bayern Munchen. Deze week gaat Bayern bekijken of men werk gaat maken van de komst van het duo, zo weet Bild te melden.

De club uit Beieren heeft naast Ziyech en Bergwijn ook Leroy Sané, Callum Hudson-Odoi en Ousmane Dembélé in het vizier en die genieten de voorkeur bij de technische staf. De zaakwaarnemers van Ziyech en Bergwijn hadden onlangs een gesprek met technisch directeur Hasan Salihamidzic en zij willen dat er komende dagen duidelijkheid komt. Marc Overmars heeft onlangs echter laten weten dat er bij Ajax weleens minder spelers kunnen vertrekken dan verwacht, en ook schroomt Overmars zich er niet voor om zich met een miljoenenbod te melden in Eindhoven voor een eventuele overname van Bergwijn die inmiddels ook in de belangstelling staat van Tottenham Hotspur, Manchester United en Internazionale .

Bron: Bild

……

Lees het volledige artikel op https://ajaxfanzone.nl/2019/07/10/zaakwaarnemers-ziyech-en-bergwijn-eisen-deze-week-duidelijkheid-van-bayern-munchen/