Against all odds, de monsterlijke Champions League-veldtocht die Ajax weer AJAX maakte

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Collega’s op mijn werk vroegen zich af of ik weer begonnen was met fitnessen. De contouren van mijn achterwerk begonnen zich namelijk duidelijk af te tekenen in mijn werkkloffie. Ik ontkende, maar vertelde ze dat ik het hele Champions League avontuur van Ajax met samengeknepen billen voor de t.v. heb zitten volgen. Blijkbaar een wondermiddel voor de gluteus maximus.

Wat een beestachtige Champions League campagne hebben de jongens hier neergezet. Tegen elke verwachting en verhouding in hebben ze laten zien waar Ajax eigenlijk toe in staat is. Tot aan de tweede wedstrijd van de halve finale spraken bij wedkantoren de odds of kansverhouding dat Ajax de CL zou winnen boekdelen. In het begin van de het toernooi waren deze zelfs 250/1!

Na die zenuwslopende voorrondes begon het er een beetje beter uit te zien. De groepsfase werd met veel bravoure doorstaan en Ajax maakte indruk met degelijk en bij vlagen superieur voetbal. Dat deed niet alleen Ajax-harten sneller kloppen, ook de buitenlandse pers en wedkantoren waren onder de indruk, de odds daalden naar 70/1.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/champions-league-die-ajax-weer-ajax-maakte/

Gegevens